Yhteystiedot

Käyntiosoite

Hierontakeskus Aktivo sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa muutaman minuutin kävelymatkan päässä Keskustorilta osoitteessa Aleksis Kiven katu 30 D (sisäpiha). Keskeisen sijaintinsa vuoksi meille on helppoa tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla.

Saapuessasi julkisilla tai jalan Keskustorilta Laukontorin suuntaan, tule Hallituskadun yli Aleksis Kiven kadun oikeaa puolta vajaa 50 metriä ja käänny alamäessä olevasta ruskeasta porttikongista sisäpihalle. D-rappu on suoraan edessä. Saapuessasi Laukontorilta Keskustorin suuntaan kulje Aleksis Kiven kadun vasenta puolta noin 100 metriä ja käänny ylämäessä olevasta ruskeasta porttikongista sisäpihalle. D-rappu on suoraan edessä.

Aleksis kiven kadun porttikongi Keskustorin suunnasta kuvattuna, josta pääsee kääntymään sisäpihalle, josta Aktivon tilat löytyvät.

Pysäköinti

Hierontakeskuksen edessä sisäpihalla on kolme maksutonta asiakaspysäköintipaikkaa.

Aktivon ulko-ovien välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kolme asiakaspysäköintipaikkaa. Pysäköintipaikkojen edessä kyltti, jossa lukee Aktivon asiakaspaikat.

Esteettömyys

Hierontakeskus on portaattomassa katutasossa. Liikuntarajoitteiset ja näkövammaiset asiakkaat pääsevät liikkumaan hyvin tiloissamme.


Hierojien yhteystiedot

Harri Ivonen

Tommi Jyväkorpi

Marita Ranta